Een beheersplan opstellen voor een historisch gebouw in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een beheersplan voor uw historisch gebouw in Antwerpen? Ons architectenbureau in Antwerpen biedt hulp bij alle fases van het restaureren van een gebouw en dus ook bij het opstellen van een beheersplan. Ontdek onze werkwijze en bekijk zeker onze projecten.

Waarom moet u een beheersplan laten opstellen voor uw gebouw in Antwerpen?

Het opstellen van een beheersplan voor uw historisch gebouw in Antwerpen is niet verplicht, maar het brengt wel voordelen met zich mee. Het beheersplan is een langetermijnvisie en geeft aan welke werkzaamheden waar en wanneer moeten plaatsvinden. Het vormt dus een uitstekende leidraad en schept een duidelijke structuur. Daarnaast moet u, indien uw beheersplan wordt goedgekeurd, geen toelating meer vragen voor de uitvoering van de werken.

Ons team van bouwhistorici en architecten in historische gebouwen helpt graag met het opstellen van het beheersplan en de restauratie van uw historisch gebouw in Antwerpen en creëert een visie die past bij het gebouw. Zoals de restauratie aan het Koninklijke Atheneum. Naast het beheersplan helpen wij ook bij de andere fases, zoals de eigenlijke restauratie van het historische gebouw, de eventuele herbestemming en de ontsluitingsfase. Hoewel het merendeel van onze opdrachtgevers overheidsinstanties zijn, helpen wij ook particulieren met kleinschalige restauraties. Voor kleinere projecten beperken onze restauratie-experts zich tot Antwerpen.

Bent u benieuwd naar al onze projecten?

Bekijk ons portfolio!

Stel samen met ons uw plan op

Wilt u graag het beheersplan van uw stuk erfgoed door ons laten opstellen? Bel naar +32 3 225 26 40 of e-mail naar info@steenmeijer.be voor een afspraak. Steenmeijer, gevestigd in hartje Antwerpen, neemt het gebouw en uw visie zeker in acht en stelt een plan op waar u volledig achter staat. Daarnaast helpen we u ook graag met de andere fases van de restauratie.