De restauratie van monumenten door een architect in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Laat de restauratie van monumenten uitvoeren door een architect uit Antwerpen met ervaring. Steenmeijer, gevestigd in hartje Antwerpen en op wandelafstand van de Grote Markt, heeft al meer jaren ervaring als architectenbureau en is ondertussen al aan de derde generatie toe. Ontdek ons gepassioneerd team en bekijk ons portfolio vol kwaliteit.

Hoe verloopt de restauratie van monumenten door onze architect in Antwerpen?

Ons architectenbureau doet zowel de restauratie van monumenten zoals erfgoed of religieuze gebouwen, met de overheid als opdrachtgever, als kleinere opdrachten voor particulieren. Enkele van onze mooiste projecten zijn ongetwijfeld de restauratie van de Lieve-Vrouwekathedraal en van het Operagebouw in Gent. Bij de restauratie van historische gebouwen helpen wij u met verschillende fases in het proces. Zo starten we met een visie op te stellen. 

Hierbij wordt een beheersplan gemaakt en een bouwhistorisch onderzoek uitgevoerd. Nadien start onze architect uit Antwerpen met de plannen voor de restauratie. Na de restauratie helpen wij ook mee met de ontsluitingsfase waarin het monument aan het publiek wordt tentoongesteld. Bent u zelf een architect of bouwhistoricus en zou u graag meewerken aan de restauratie van monumenten in Antwerpen? Bekijk onze vacatures en wie weet maakt u binnenkort deel uit van ons topteam! Ontdek bijvoorbeeld het cv van onze architect Rutger Steenmeijer.

Bent u benieuwd naar al onze projecten?

Bekijk ons portfolio!

Maak een afspraak en werk samen met ons team

Ziet u een samenwerking met ons team wel zitten? Of wilt u zelf graag deel uitmaken van ons team en helpen bij de restauratie van allerlei prachtige gebouwen? Maak een afspraak door te e-mailen naar info@steenmeijer.be of bel naar +32 3 225 26 40. Ons architectenbureau uit Antwerpen gaat graag met u op zoek naar de juiste oplossing voor u en het gebouw. Laat de restauratie van monumenten aan ons bedrijf in Antwerpen over.