CV Stefanie Reyskens

 • In 2010 valt Stefanie met haar scriptie over het herbestemmen van kerken in de prijzen. Tijdens het schrijven van deze studie wordt duidelijk dat monumentenzorg voor haar de enige juiste richting is voor de toekomst. Stefanie gaat dan aan de slag als stagiair-architect bij Rutger Steenmeijer. Dankzij haar passie en gedrevenheid wordt ze in 2017 venoot van Steenmeijer architecten. Als bestuurder gaat ze over de dagelijkse werking van het bureau.

  Stefanie is binnen het bureau ook actief als restauratie-architect en volgt de werven zeer nauwgezet op. Ze streeft naar de essentie van erfgoedzorg en zoekt naar een evenwicht tussen het bewaren van het monumentale en het integreren van nieuwe elementen als antwoord op hedendaagse noden.

 • Projecten

  Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met Belforttoren in Antwerpen - exterieur en diverse projecten Sint-Pauluskerk in Antwerpen -  Huis Salvator in Antwerpen - Sint-Antoniuskerk te Antwerpen - synagoge Shomre Hadas in Antwerpen - exterieur en stabiliteitswerken Sint-Leonarduskerk in Zoutleeuw - reorganisatie Rockoxmuseum in Antwerpen …

 • Studie

  2015: getuigschrift Praktische aspecten van Vastgoed aan het Postuniversitair Centrum KULeuven Kulak.

  2010-2013: Master Monumenten- en Landschapszorg (onderscheiding) aan Artesis Hogeschool Antwerpen (UAntwerpen).

  2006-2010: Master Architectuur (onderscheiding) aan de Provinciale Hogeschool Limburg (UHasselt).

 • Ervaring

  2017-heden: bestuurder van Steenmeijer architecten.

  2013-2016: architect bij Steenmeijer architecten.

  2011-2013: stagiair-architect bij Steenmeijer architecten.

  2011: ingeschreven bij de Orde van Architecten.