Herbestemming van gebouwen in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Voor de herbestemming van historische gebouwen in Antwerpen zit u bij ons architectenbureau vlak bij de Grote Markt in Antwerpen zeker goed. Steenmeijer is al sinds de jaren ’80 actief in het restauratieproces en doet ook de herbestemming van allerlei historische gebouwen in Antwerpen.

Laat de herbestemming van uw gebouwen in Antwerpen door ons uitvoeren

Wanneer u kiest voor ons architectenbureau, kan u rekenen op een topteam dat luistert naar uw wensen. Wij zijn dé restauratie-experts in Antwerpen. Zo voeren onze bouwhistorici altijd een bouwhistorisch onderzoek uit om na te gaan wat de geschiedenis is van uw gebouw. Nadien gaat ons team van architecten samen met u, de opdrachtgever, op zoek naar de perfecte herbestemming voor uw gebouwen in Antwerpen. 

Nadat de herbestemming voor uw gebouwen in Antwerpen bepaald is, gaan de restauratiewerken van start. In deze periode zal ook de ontsluitingsfase beginnen. Bekijk zeker eens onze lopende projecten en ontdek hoe de werken verlopen.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Plan nu een afspraak in

Wilt u graag uw gebouw in Antwerpen laten herbestemmen? Of bent u zelf een architect en zou u graag ons team komen versterken en meewerken aan de restauratie van gebouwen in Antwerpen? Bekijk onze openstaande vacatures of neem contact met ons op door te bellen naar +32 3 225 26 40 of stuur een e-mail naar info@steenmeijer.be.