Restauratie van erfgoed in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Ons architectenbureau, gelegen in het hartje van Antwerpen, is al sinds de jaren ’80 gespecialiseerd in de restauratie van erfgoed en andere historische gebouwen in en rond Antwerpen. Doorheen ons jarenlange bestaan mochten wij de erfgoedrestauratie van enkele prachtige gebouwen in regio Antwerpen uitvoeren, zoals bijvoorbeeld de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal en de Sint-Jacobskerk. Onze focus ligt op de erfgoedrestauratie van historische gebouwen in Antwerpen, maar ook buiten Antwerpen voeren we projecten uit.

Ontdek onze werking bij de restauratie van erfgoed in en rond Antwerpen

Bij Steenmeijer in hartje Antwerpen zien we erfgoed als de ruggengraat van onze samenleving. Gebouwen zijn continu in beweging maar soms valt deze dynamiek stil. Op dat moment komen wij in het verhaal en zoeken we samen met de opdrachtgever naar een passende drijfveer die het gebouw opnieuw een doel geeft. Zo werkten we in het verleden mee aan tal van mooie projecten, zoals de erfgoedrestauratie van de Sint-Pauluskerk en de feestzaal van het Koninklijk Atheneum in Antwerpen.

Naast de restauratie bieden we nog andere oplossingen aan voor erfgoed in Antwerpen. Zo creëren we een nieuwe visie, kiezen we een nieuwe herbestemming voor het gebouw en helpen we bij het ontsluitingsproject. Onze experts vol gepassioneerde en getalenteerde mensen doet er telkens alles aan om de erfgoedrestauratie goed te laten verlopen en het gebouw terug tot leven te wekken. Wilt u ons team vervoegen en meewerken aan erfgoedrestauratie in en rond Antwerpen? Bekijk dan zeker onze openstaande vacatures!

Bent u benieuwd naar al onze projecten?

Bekijk ons portfolio!

Bouw met ons mee aan een historische toekomst

Heeft onze visie en ons indrukwekkende portfolio u kunnen overtuigen? Of bent u zelf architect of bouwhistoricus en wilt u ons team komen versterken? Bel naar +32 3 225 26 40 of stuur een e-mail naar info@steenmeijer.be om een afspraak te maken. Hopelijk bouwt u binnenkort met ons mee aan een toekomst vol historie. Laat de restauratie van het erfgoed in en rondom Antwerpen aan ons over.