Restauratie door een expert uit Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Wilt u een restauratie van een historisch gebouw laten uitvoeren en bent u op zoek naar een expert in regio Antwerpen? Ons bedrijf, gelegen in het hartje van Antwerpen, is al sinds de jaren ’80 actief en geeft al jaren advies over de restauratie van allerlei historische gebouwen in Antwerpen en kan zich dus een echte expert noemen. Ontdek wat ons team voor uw historisch gebouw kan betekenen.

Hoe verloopt de restauratie door een expert uit Antwerpen?

Naast de eigenlijke restauratie van een stuk erfgoed of een ander historisch gebouw in Antwerpen zijn er nog andere diensten die wij als expert aanbieden. Zo werken onze bouwhistorici en architecten voor de restauratie samen met de opdrachtgever een hele visie uit voor het gebouw in kwestie. Hierbij maken we een beheersplan waarin we advies geven en een bouwhistorisch onderzoek uitvoeren.

Op basis van dit beheersplan kiezen we een eventuele herbestemming. Ten slotte werken wij ook mee aan de ontsluitingsfase, waarin het erfgoed wordt opengesteld voor het publiek. Vooraleer we aan een project beginnen, voeren we altijd een haalbaarheidsstudie uit om de levensvatbaarheid en uitvoerbaarheid van het project te beoordelen. Ontdek voor elk project hoe al deze fases specifiek verlopen! Bent u zelf een architect en een expert in het geven van advies over restauraties? Ziet u uzelf samenwerken met ons team? Bekijk onze openstaande vacatures en wie weet vervolledigt u binnenkort ons team.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor advies over hun restauratie

Hoewel onze opdrachten grotendeels door de overheid worden opgegeven, zijn wij ook beschikbaar voor kleinere restauraties voor particulieren. In dat geval beperken wij ons enkel tot Antwerpen. We zijn erg trots op ons portfolio, bekijk zeker eens al onze projecten en ontdek wat we concreet zullen uitvoeren voor elk project!