Haalbaarheidsstudie door een architect

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Wanneer u kiest voor Steenmeijer uit Antwerpen, voeren wij voor u een haalbaarheidsstudie uit met onze architect die alle facetten van uw project zorgvuldig onder de loep neemt. Van de eerste schetsen tot de uiteindelijke realisatie, wij zorgen ervoor dat elk detail wordt overwogen. Onze technische haalbaarheidsstudie is een onmisbaar onderdeel van dit proces, waarbij we de structurele en functionele aspecten van uw project evalueren. Tegelijkertijd houden we rekening met het erfgoed en de historische waarde van het pand, een aspect dat centraal staat in onze haalbaarheidsstudie.

Een haalbaarheidsstudie door een architect is meer dan een technische evaluatie

Een haalbaarheidsstudie van een architect dient als de ruggengraat van uw restauratieproject en vereist de deskundigheid van een restauratie expert. Het geeft niet alleen inzicht in de technische haalbaarheid, maar helpt ook om de financiële en operationele aspecten te overzien.

Door middel van een grondige technische haalbaarheidsstudie van het erfgoed  van onze architect waarborgen we de historische integriteit van het pand, terwijl we tegelijkertijd streven naar een duurzaam en toekomstbestendig resultaat. Ons indrukwekkend portfolio getuigt van onze expertise en de succesvolle projecten die wij in het verleden hebben voltooid. Een beheersplan wordt opgesteld om ervoor te zorgen dat alle aspecten van het project gestroomlijnd verlopen, van begin tot eind.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Kies voor zekerheid en expertise

Laat de ontsluiting van uw erfgoedproject niet aan het toeval over. Met onze expertise op vlak van een technische haalbaarheidsstudie van uw erfgoed met een architect staan we klaar om uw project tot een succes te maken. We gaan verder waar anderen stoppen, en dat alles met een diep respect voor het verleden en een scherp oog voor de toekomst. Contacteer ons vandaag nog en zet de eerste stap naar een zorgvuldig gerestaureerd en behouden erfgoed. Ontdek de kracht van een grondig bouwhistorisch onderzoek en start uw project met een stevige basis.