Restauratie van religieuze gebouwen in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Bent u op zoek naar een bedrijf dat zich specialiseert in de restauratie van religieuze gebouwen, zoals een kerk in regio Antwerpen? Ons architectenbureau is gevestigd in hartje Antwerpen en heeft jarenlange ervaring wat betreft de restauratie van allerlei religieuze gebouwen. Wij hechten enorm veel aandacht aan kwaliteit en dat kunt u zien aan ons portfolio. Wordt uw religieus gebouw ons volgende project?

Waarom moet u voor ons kiezen voor de restauratie van religieuze gebouwen in de omgeving van Antwerpen?

Voor een betrouwbaar architectenbureau voor de restauratie van een kerk, synagoge of andere religieuze gebouwen in regio Antwerpen, bent u bij Steenmeijer aan het juiste adres. Ons bedrijf in hartje Antwerpen is ondertussen aan de derde generatie toe en heeft dus al enorm veel ervaring wat betreft de restauratie van historische panden en religieuze gebouwen, zoals een kerk of synagoge.

Bekijk onze projecten en ontdek van welke kerk in Antwerpen wij de restauratie uitvoerden. Ontdek bijvoorbeeld onze restauratie aan de Sint-Pauluskerk. Naast onze jarenlange ervaring zorgen wij ook altijd voor een goede samenwerking met de opdrachtgever. Zo zorgt ons team van ervaren architecten altijd voor goede communicatie en respecteren wij zowel het gebouw zelf als de wensen van de opdrachtgever. Wij restaureren uw erfgoed.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Maak een afspraak en leer ons team kennen

Ziet u ons als een geschikte kandidaat voor de renovatie van uw kerk, moskee of andere religieuze gebouwen? Maak een afspraak met deze expert in restauraties door een e-mail te sturen naar info@steenmeijer.be of bel naar +32 3 225 26 40. Ons team zit graag met u samen. Of bent u zelf architect of bouwhistoricus en klinkt het restaureren van religieuze of andere gebouwen als iets voor u? Bekijk onze vacatures en wie weet wordt u ons nieuwste teamlid.