Restauratie van historische gebouwen in en rond Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

De kans dat de restauratie van historische gebouwen in Antwerpen door ons bureau werd uitgevoerd, is vrij reëel. Ons bedrijf, gelegen in het hart van Antwerpen, is namelijk al sinds de jaren ’80 bezig met de renovatie van allerlei historische panden in en rond Antwerpen. Wordt uw gebouw het volgende in ons portfolio om u tegen te zeggen? Wij verzorgen de renovatie van veel historische panden in en rond Antwerpen.

Hoe verloopt de renovatie van historische gebouwen in en rond Antwerpen?

In onze lange geschiedenis hebben wij het geluk gehad dat we mee mochten werken aan de renovatie van prachtige, historische panden in en rond Antwerpen, zoals bijvoorbeeld restauraties van religieuze gebouwen of de Veemarkt. Zo zijn we onlangs begonnen aan de eerste fase van de restauratie van Sint-Gummaruskerk in Lier. Hoe pakken wij de renovatie van historische panden in en rond Antwerpen concreet aan?

Zo zijn we onlangs begonnen aan de eerste fase van de restauratie van Sint-Gummaruskerk in Lier. Hoe pakken wij de renovatie van historische panden in en rond Antwerpen concreet aan? Vooraleer de architect van historische gebouwen kan beginnen met het maken van de renovatieplannen, wordt er eerst een bouwhistorisch onderzoek uitgevoerd. Nadien starten we met de eigenlijke renovatie van de historische panden in regio Antwerpen. Als die zijn afgerond, kan er sprake zijn van een herbestemming en start de ontsluitingsfase. Afhankelijk van hoe groot de historische gebouwen in Antwerpen zijn, zal de restauratie langer of korter duren. Ontdek onze planning voor elk project!

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Ontdek nu al onze projecten

Hoewel het merendeel van onze klanten overheidsinstanties zijn, bieden we als restauratie-expert in ook hulp aan particulieren binnen Antwerpen. Kiest u graag voor ons voor de restauratie van uw historische gebouwen in Antwerpen? Neem contact met ons op door te e-mailen naar info@steenmeijer.be of bel naar +32 3 225 26 40. Bent u zelf bouwhistoricus of architect en wilt u graag werken in een architectenbureau in het hart van Antwerpen? Bekijk onze openstaande vacatures en wie weet komt u onze experts van architecten en bouwhistorici vervolledigen.