Architect van historische gebouwen in Antwerpen

✓ Gespecialiseerd in restauratie van erfgoed 

✓ Opzoek naar nieuwe doelen voor erfgoed gebouwen

✓ Denkend over mogelijkheden voor de toekomst

Heeft u hulp nodig bij het opstellen van een beheersplan voor uw historisch gebouw in Antwerpen? Ons architectenbureau in Antwerpen biedt hulp bij alle fases van het restaureren van een gebouw en dus ook bij het opstellen van een beheersplan. Ontdek onze werkwijze en bekijk zeker onze projecten.

Een architect met ervaring voor de restauratie van historische gebouwen in Antwerpen

Ons bedrijf uit het hart van Antwerpen is al sinds de jaren ’80 actief bezig met het restaureren van zowel kleinschalige als grootschalige projecten. Zo werken wij onder meer aan de restauratie van prachtige religieuze gebouwen in en rond Antwerpen, zoals de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal. Kies voor Steenmeijer voor de restauratie van historische gebouwen en panden in Antwerpen en reken op een architect met ervaring. Onze architect zal samen met het team hulp op maat aanbieden voor uw historische gebouwen en panden in Antwerpen.

Zo hebben we bijvoorbeeld de Veemarkt onder handen genomen. Naast de eigenlijke restauratie bieden wij ook hulp bij het opstellen van een visie, voeren we een bouwhistorisch onderzoek uit en werken we een ontsluitingsfase uit. Bent u zelf een architect en wilt u enorm graag meewerken aan projecten rond historische gebouwen en panden in Antwerpen? Bekijk onze openstaande vacatures en ontdek ons team. Wie weet wordt u het nieuwste lid.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op!

Maak een afspraak en laat ons een steentje bijdragen

Ziet u een samenwerking met een restauratie-expert van Steenmeijer uit Antwerpen wel zitten? Bel naar +32 3 225 26 40 of stuur een e-mail naar info@steenmeijer.be om contact met ons op te nemen. Hopelijk mogen we binnenkort dan ons steentje bijdragen aan uw project.